Sonntag, 28. September 2014

Æblechutney

Yummy Yummy.......
Jeg kan så godt lide æblechutney, så jeg glæder mig på at komme i gang nu- fordi nu har æblerne den rigtige smag. Æblechutney kan man meget godt spise sammen med ost, eller når man laver noget med ris.

Først vasker man 1 kg æbler, skræller dem og skærer dem i små stykker. Så har man brug for 150g løg, som bliver raflet fint. 1 stykke frisk ingefær bliver skrallet og skært i små stykker. Alt det kommer sammen i en gryde med :
1 spiseske sennepkorn ( jeg kunne ikke finde navnet for det tyske ord - Senförner )
1 teske salt
lidt cayennepeber
250ml vineddike
600 g kandissukker

Nu bliver det hele kogt for ca 30- 40 minutter. Bagefter hælder man det hele i frisk rent gørede glas. Æblechtuney er holdbar for 6 måneder.

Velbekomme ;)







Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen